Aprendre consum responsable

| Tema: Sistema alimentari

Taller de consum alimentari responsable i cuina d'aprofitament

L'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB en col·laboració amb l'Ajuntament de Badalona va organitzar un taller de cuina d'aprofitament el dimarts 16 d'octubre al Casal Cívic Sant Roc de Badalona.

Amb la implicació d'Espigoladors, les participants van cuinar dues receptes senzilles per aprofitar els aliments i es va explicar com fer un consum responsable i evitar el malbaratament alimentari.

Aquesta activitat formava part del programa d'impuls a l'economia verda de l'Agència de Desenvolupament Econòmic, ja que des de la cuina de casa nostra prenem constantment decisions que tenen impacte social, econòmic i ambiental. Aprofitar millor els aliments o reconvertir les restes d'un àpat en un nou plat per no haver de llençar res permet generar un impacte positiu en el nostre entorn.

Documents relacionats
On
Marker
Casal Cívic Sant Roc Badalona