L'AMB estudia la nova proposta de tarifes d'Aigües de Barcelona, que inclou la rebaixa demanada

| Tema: Aigua

Eloi Badia remarca el canvi de posicionament de la companyia, tot i que creu que la rebaixa és insuficient

El vicepresident de Medi Ambient de l'AMB, Eloi Badia, ha valorat avui positivament la nova proposta de tarifes d'aigua potable que Aigües de Barcelona ha presentat per al 2020. Aquesta va en la línia de les rebaixes en el rebut dels darrers anys, i comportaria una baixada inicial del 3,9%, que entraria en vigor l'1 de gener de l'any vinent.

Eloi Badia ha declarat que "l'empresa Aigües de Barcelona ha rectificat, i després d'anunciar una pujada del rebut de l'aigua ara reconeix, com nosaltres ja vam avançar, que el rebut de l'aigua es pot abaixar". Ha afegit que "tot i això, aquesta rebaixa és insuficient, i creiem que la baixada pot ser superior a aquest 3,9%".

La proposta de la companyia operadora serà valorada per part dels serveis tècnics de l'AMB, i finalment serà sotmesa a l'aprovació del Consell Metropolità del proper 29 de gener.

El vicepresident de Medi Ambient ha recordat que des de l'inici d'aquest mandat s'ha aconseguit rebaixar el rebut de l'aigua dues vegades, fins a arribar al 4%, malgrat les propostes a l'alça de l'empresa. Això ha comportat, fins ara, un estalvi a la ciutadania en conjunt uns 13 milions d'euros.

Documents relacionats
On
Marker
Seu de l'AMB Barcelona