Actuacions de pavimentació a les rondes de Barcelona dos caps de setmana d'aquest estiu 2019

Tornar

| Tema: Rondes

La campanya de renovació de l'aglomerat d'enguany es realitzarà en dos caps de setmana de juliol i agost en diferents punts d'aquesta infraestructura viària de la metròpolis de Barcelona.


Cap de setmana del 19, 20 i 21 de juliol 

Mapa obres pavimentació juliol 2019


Aquesta actuació consta de tres fases:

Primera fase


Entre les 21.00 hores del divendres 19 de juliol i les 8.00 hores del dissabte 20 de juliol, es faran obres al ferm en el carril ràpid de la C-32, sentit Besòs, entre els punts quilomètrics 61+575 i 61+685 (tram comprès entre la sortida 13 i la incorporació 13). També es farà, i en el mateix horari, la renovació del ferm a la calçada lateral de la C-32 a l'alçada de la Diagonal, sentit Besòs, entre la sortida 11 (Diagonal) i la incorporació de la B-23 a la B-20 (ronda de Dalt).

En el tronc de la ronda sempre es disposarà d'un carril obert al trànsit i en el lateral de la C-32 es desviarà tota la circulació per la sortida 11 (Diagonal). També romandrà tancada la incorporació 12 (Esplugues), sentit Besòs, i el trànsit es desviarà pel carrer Laureà Miró, avinguda dels Països Catalans i la plaça de Josep Català i Soler per agafar el tram d'incorporació a la B-20/Diagonal.

Mapa obres pavimentació a les rondes BCN- Fase 1

Segona fase

Entre la 1.00 de la matinada del dissabte 20 de juliol i les 12.00 hores del mateix dissabte, es realitzarà la renovació del paviment de la rotonda de Sant Ramon de Penyafort (Sant Adrià de Besòs). L'accés 25 a la ronda Litoral sentit Besòs quedarà tancat mentre durin les obres.

Carrers afectats:
  • Es tallarà el carrer de Sant Ramon de Penyafort a l'alçada del carrer d'Eduard Maristany. (1)
  • Es tallarà l'accés a la rotonda de Sant Ramon de Penyafort des de la sortida 24 de la ronda Litoral, sentit Llobregat. (2)
  • Es tallarà l'avinguda de Francesc Botey a l'alçada del carrer de la Pau. (3)
  • Es tallarà el carrer de la Pau, sentit muntanya, a l'alçada de l'avinguda del Camp de la Bota. (4)
En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

Línies d'autobusos afectades:
  • Línia H-16. Finalitzarà la seva ruta a la plaça de Llevant i, per tant, quedaran anul·lades les dues últimes parades UPC-Campus Diagonal Besòs (ID de parada: 3479) i Sant Ramon de Penyafort-ronda Litoral (ID de parada: 3594).
  • Línia V-33. Se'n modificarà la ruta a l'alçada del carrer Sant Ramon de Penyafort amb l'avinguda d'Eduard Maristany i, per tant, s'anul·laran les parades Sant Ramon de Penyafort-ronda Litoral (ID de parada: 3594) i Sant Ramon de Penyafort-Av. Eduard Maristany (ID de parada: 3595).

Mapa obres pavimentació Rondes BCN- fase 2

Tercera fase

Entre les 23.00 hores del dissabte 20 de juliol i les 10.00 hores del diumenge 21 de juliol, es realitzaran tasques de millora del ferm en els ramals procedents de la C-58 amb destinacions a la ronda de Dalt (B-20) i al sector de Sant Andreu Industrial/Maquinista, tots dos en l'àmbit del Nus de la Trinitat.

Tot el trànsit de la C-58 i la C-33 que vulgui accedir a la ronda de Dalt o al sector Sant Andreu Industrial/Maquinista es desviarà per la ronda Litoral, sentit Llobregat, fins a la sortida 30 (Bon Pastor) on farà el canvi de sentit (Plaça Monterrey) per accedir a la ronda de Dalt per la incorporació 30 o bé per dirigir-se a la Maquinista pel carrer de Potosí.

En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.


Mapa obres pavimentació Rondes BCN- fase 3

Cap de setmana del 17 i 18 d'agost

Entre les 15.00 hores del dissabte 17 d'agost i les 15.00 hores del diumenge 18 d'agost, es farà la pavimentació de la B-20 (ronda de Dalt):
  • En sentit Besòs, entre els punts quilomètrics 6+800 i 7+530. Tram comprès entre la sortida 9 (Sarrià) i la incorporació 8 (Via Augusta). El trànsit es desviarà per la calçada lateral entre les rotondes de Can Caralleu i Bellesguard i s'incorporarà a la ronda en la incorporació 7. Mentre durin els obres, l'accés des de túnels de Vallvidrera a la ronda, sentit Besòs, estarà tancat i el trànsit es desviarà per la plaça de Borràs. La incorporació 8 des de la Via Augusta estarà totalment operativa.
  • En sentit Llobregat, entre els punts quilomètrics 8+157 i 6+800. Tram comprès entre la sortida 7 (Sant Gervasi) i la incorporació 9 (Sarrià). El trànsit es desviarà per la calçada lateral entre les rotondes de Bellesguard i Can Caralleu per accedir a la ronda en la incorporació 9 (Sarrià). Mentre durin els treballs, l'accés des de Túnels de Vallvidrera a la Ronda, sentit Llobregat, estarà tancat i el trànsit es desviarà per la plaça de Borràs.
En tot moment els desviaments quedaran degudament senyalitzats.

Mapa obres pavimentació Rondes BCN- Agost 2019

Mapa obres pavimentació Rondes BCN Agost 2019- ZOOM

Enllaços relacionats