Visita d'empreses públiques franceses

| Tema: AMB, Espais públics urbans, Habitatge, Relacions internacionals, Urbanisme

Representants de la xarxa SCET-Caisse de Dépots s'interessen pels projectes de l'AMB

Una delegació de gairebé 30 representants d'empreses públiques municipals franceses pertanyents a la xarxa SCET-Caisse de Dépots ha visitat l'AMB per conèixer de primera mà el seu funcionament i les diferents línies d'actuació, com el procés de redacció del nou Pla Director Urbanístic (PDU), la política d'habitatge i el rol de l'IMPSOL, o alguns dels projectes municipals en l'àmbit de l'espai públic.

La benvinguda i presentació de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del PDU ha anat a càrrec de: Ramon M. Torra, gerent de l'AMB; Josep Maria Carreras, director de Serveis d'Urbanisme; Xavier Segura, director de Serveis d'Espai Públic, i Amadeu Iglesias, gerent de l'IMPSOL.

Després de la presentació, els assistents han pogut conèixer en persona diferents projectes desenvolupats per l'AMB, com són el Parc del riu Llobregat  o el front marítim i la biblioteca de Castelldefels.

La delegació francesa ha realitzat la visita a Barcelona dins les activitats d'intercanvi d'experiències i formació que programa la mateixa organització.

Documents relacionats
On
Marker
Seu de l'AMB C/62, núm 16 - 18 Zona Franca, 08040, Barcelona