Urbact Summer University #USU2016

| Tema: Relacions internacionals, Urbanisme

L'AMB va aportar a l'#USU2016 la seva experiència en gestió de projectes urbans complexos

Durant el mes d'agost, Rotterdam ha acollit la celebració de l'#USU2016 (3a edició de l'Urbact Summer University), en la qual la Direcció de Serveis d'Urbanisme de l'AMB ha participat com a sòcia del projecte Sub>Urban, Reinventing the fringe aportant la seva experiència en la remodelació urbana mitjançant la conversió de barris del segle XX per a la creació d'un entorn més sostenible i atractiu.

Durant tres dies, 430 participants de 28 països europeus de les 20 xarxes de ciutats del programa europeu Urbact III han treballat plegats en el coneixement i la implementació d'eines per gestionar projectes urbans complexos des d'una perspectiva integral i col·laborativa. La idea és que, a partir d'aquestes sessions, les ciutats participants puguin desenvolupar en els propers dos anys plans d'acció de millora a les seves ciutats, co-redactats a través de grups de suport local formats per agents de la ciutadania, de l'administració i d'altres grups d'interès.

La universitat d'estiu també ha permès posar en valor la cooperació i l'intercanvi de coneixements, així com alguns dels projectes urbans més innovadors impulsats per la ciutat de Rotterdam.

URBACT Summer University 2016

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Erasmus University Rotterdam