Trobada internacional de mobilitat urbana

| Tema: Mobilitat i transport, Relacions internacionals

L'AMB presenta l'app Aparcament Metropolità i altres eines per millorar la mobilitat

Els dies 10 i 11 de maig, l'AMB va participar en la trobada internacional Me?unarodni susret gradova sobre mobilitat urbana a Split (Croàcia). Els objectius de la trobada eren compartir experiències i bones pràctiques en planificació integral, transport públic i aparcament.

L'administració metropolitana va presentar, d'una banda, diferents estudis sobre el potencial d'algunes vies metropolitanes per convertir-se en avingudes cíviques vertebradores de la metròpolis i, d'una altra, la nova app Aparcament Metropolità, que ofereix una nova modalitat de pagament mitjançant el telèfon mòbil. Els representants de l'AMB van posar en valor aquest nou procediment, que permet a l'usuari una gestió del servei més àgil, còmoda i sense esperes, ja que no s'ha d'anar al parquímetre.

L'AMB també va participar en una jornada de treball tècnic, conjuntament amb agents locals, per avaluar la situació actual de la ciutat i proposar noves estratègies que puguin millorar el model de mobilitat urbana de la ciutat de Split. Altres ciutats participants a la trobada internacional van ser Oslo (Noruega), Graz (Àustria), Rzeszow (Polònia) i Dubrovnik (Croàcia).

Documents relacionats
On
Marker
Split