Seminari Medcities al Magrib

| Tema: AMB

MedCities organitza un congrés internacional sobre implementació de projectes urbans i l'enfoc participatiu

Els propers 21 i 22 d'abril, MedCities organitzarà un col•loqui internacional a Tetouan, amb l'objectiu de reunir ciutats magrebines interessades per la planificació urbana i l'execució de projectes estratègics en un context de concertació público-privada i de participació ciutadana.

Aquest diàleg sorgeix de la voluntat i el compromís de promoure el paper central dels municipis en la definició del futur de les ciutats.

En l'esdeveniment hi participaran representants de 7 ciutats marroquines, 13 de Tunísia, 5 de libaneses, una de turca i 6 europees.

La delegació catalana estarà formada per representats de l'Ajuntament de Barcelona, l'AMB i l'Ajuntament de Viladecans, que compartiran les seves experiències i intercanviaran bones pràctiques.

El col·loqui està organitzat per la xarxa de ciutats mediterrànies MedCities, el seu Centre de Transferència de Coneixements de Sfax (Tunisia) i la Comunitat Urbana de Tetuan, Marroc; en cooperació amb el programa CoMun-GIZ, el Centre d'Integració a la Mediterrània (CMI) i el Banc Mundial, i el suport financer de CMI, l'AMB i l'Ajuntament de Barcelona.

Documents relacionats
Enllaços relacionats