Reunió de Metropolis a Barcelona

S'inicien els treballs del Pla d'Acció 2015-2017

Els representants del Consell d'Administració de Metropolis i els secretaris regionals es van reunir a Barcelona els passats dies 9 i 10 de febrer per preparar les properes activitats de l'Associació.

En aquesta trobada es van tractar temes d'interès com la preparació del proper Consell d'Administració que tindrà lloc a Buenos Aires el proper mes de maig i on es celebraran un conjunt de seminaris en àmbits com les transformacions urbanes i la inclusió social, la resiliència i l'adaptació al canvi climàtic, la mobilitat o el lideratge.

Altres temes de l'agenda que es van debatre van ser la presentació del Comitè de Finances de Metropolis i l'estratègia de recerca de finançament, el posicionament de l'Associació davant Habitat III o el procés de selecció del nou Secretari General. També es va fer una reunió de treball conjunta amb una representació de Ciutats i Governs Locals Units per coordinar agenda i activitats. Aprofitant la seva visita a Barcelona una representació dels socis i del secretariat de Metròpolis van visitar l'exposició Metròpolis Barcelona.

Metropolis és l'associació mundial de grans ciutats i àrees metropolitanes de mes d'un milió d'habitants. L'Àrea Metropolitana de Barcelona ostenta la copresidència d'aquesta organització.

Documents relacionats