Resultats del XI Congrés Mundial de Metròpolis

| Tema: AMB

L'AMB revalida la copresidència de Metròpolis i la vicepresidència del FMDV

L'AMB ha revalidat la copresidència de Metròpolis i la vicepresidència primera del Fons Mundial de Desenvolupament de Ciutats (FMDV) durant el XI Congrés Mundial de Metròpolis celebrat a Hyderabad (Índia) el passat mes d'octubre.

En aquest congrés mundial d'aglomeracions urbanes, l'AMB va presentar el seu model de gestió i va explicar les seves polítiques i experiències en àmbits com la governança metropolitana, l'habitatge, el finançament i les smart cities.

En el transcurs d'aquestes sessions, el congrés va aprovar una iniciativa a proposta de l'AMB per fer front al canvi climàtic, amb una línia de suport de  20.000€, implicant també a Marsella i Berlin.

El XI Congrés Mundial Metròpolis va realitzar 60 sessions de treball, on van participar 250 ponents de tot el món i van estar representades 93 ciutats de referència internacional. El congrés va reunir més de 1.800 persones (responsables governamentals, urbanistes, gestors urbans, empreses, ONG, universitats, etc.) per abordar el paper de les grans metròpolis como a protagonistes importants del desenvolupament del segle XXI

Es poden consultar informació sobre les sessions realitzades o els projectes guanyadors del primer hackatón Metròpolis.

Documents relacionats