Nou projecte Medcities

| Tema: Relacions internacionals, Residus

El GeDeTun impulsarà millores en la gestió de residus a Bizerta i Kairuan (Tunísia)

Una missió tècnica de la Secretaria General de Medcities, juntament amb el Servei de Prevenció i Gestió de Residus de l'AMB, viatja a Tunísia per treballar amb els governs locals de les ciutats de Bizerta i Kairuan en la identificació de projectes pilot per a la millora de la gestió de residus, com a primeres accions de la implementació del nou projecte GeDeTun.

El projecte busca millorar les capacitats en gestió de residus del personal municipal, intercanviar experiències i coneixements entorn de la gestió de residus eficaç, i sensibilitzar la ciutadania en temes ambientals.

El GeDeTun està finançat per l'Ajuntament de Barcelona, l'AMB i les dues contraparts locals: Bizerta i Kairuan. El pressupost total és de 146.500 € i el projecte tindrà una durada d'un any.

La missió es realitza en el marc de la xarxa de ciutats Medcities, que just ara celebra 25 anys d'experiència en cooperació descentralitzada per al desenvolupament urbà sostenible a la Mediterrània i la conseqüent millora de la qualitat de vida de les persones que hi viuen.

 

Documents relacionats
Enllaços relacionats