Mobilitat sostenible a la Mediterrània

| Tema: Relacions internacionals

Jornada sobre reptes de mobilitat en àrees urbanes i metropolitanes

Imatge d'un dels moments de la trobada

Els dies 12 i 13 de novembre de 2018 es va dur a terme a Barcelona la conferència "Reptes de mobilitat en àrees urbanes i metropolitanes", organitzada per dos projectes europeus, el projecte GO SUMP del programa Interreg MED i el projecte SMART MR d'Interreg Europe.

La conferència i les visites tècniques posteriors les van organitzar l'AMB i MedCities amb el suport de l'Smart City Expo World Congress

Millorar els plans i les mesures de mobilitat urbana sostenible

El projecte Go Sump, que representa la Comunitat de Transport Públic del programa MED, s'orienta als reptes de capitalització i integració de resultats i solucions de 8 projectes diferents per a la mobilitat sostenible a la Mediterrània a escala transnacional.

Més de 100 participants de 10 projectes europeus diferents han participat aquests dies en aquesta conferencia, que té com a objectiu principal l'intercanvi, la capitalització i la cerca de sinergies entre els dos projectes amb la finalitat de millorar els plans i les mesures de mobilitat urbana sostenible.

Tot plegat, augmentant la visibilitat i l'impacte dels projectes que fomenten la mobilitat urbana sostenible, per facilitar la introducció de mesures de transport de baixes emissions i col·laborar així en la millora de les corresponents polítiques públiques.

En aquest sentit, ha estat molt enriquidor compartir enfocaments i recomanacions polítiques, especialment per a objectius i activitats posteriors a 2020. 

Documents relacionats
Programes o projectes relacionats
  • SMART MR
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Mobilitat i transport
    Estat:
    $languageUtil.get($locale, $estat.text)
  • Logo Interreg Urban transport
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Mobilitat i transport
    Estat:
    $languageUtil.get($locale, $estat.text)