MedUrbanTools

| Tema: Relacions internacionals

Plataforma para compartir coneixement entre les ciutats meditarrànies

MedUrbanTools és una plataforma per a compartir coneixement en línia, destinada a càrrecs polítics, tècnics, experts i altres actors de ciutats mediterrànies, interessats en temes urbans i que volen compartir coneixements, eines, materials visuals i bones pràctiques en l'àmbit del desenvolupament urbà sostenible.

Aquesta plataforma, dissenyada per MedCities, està estructurada en tres seccions principals: Casos, Veus i Recursos, amb continguts organitzats en diferents àmbits de gestió de les polítiques urbanes i metropolitanes.
Durant la fase inicial de desenvolupament de l'eina, més de 50 ciutats hi han contribuït amb les seves experiències. També s'han entrevistat més de 10 experts de la regió mediterrània sobre el format audiovisual dels continguts, per  contribuir d'aquesta manera al debat i, alhora, incrementar la visibilitat de la iniciativa.

MedCities ha desenvolupat aquest nou producte comptant amb les opinions i recomanacions d'actors rellevants de la mediterrània com l'Urban Hub del CMI, el qual agrupa experts d'institucions com el Banc Mundial, Cities Alliance, GIZ, l'Agència Francesa de Desenvolupament (AFD), IEB, UNDP, l'Agència de Ciutats i Territoris Mediterranis Sostenibles (AVITEM) o CODATU.

A partir de la seva presentació, MedUrbanTools anirà incrementant les experiències de més ciutats i recursos en l'àmbit de les polítiques urbanes per tal que aquest sigui un instrument de referència a la regió mediterrània.
Les ciutats i els actors que treballen en l'àmbit de les polítiques urbanes a la mediterrània interessats a contribuir amb la MedUrbanTools poden posar-se en contacte amb:
Secretaria General de MedCities

Documents relacionats