MEANING i Smart Metropolia a Polònia

| Tema: Governança, Relacions internacionals

L'AMB presenta el seu model metropolità i Viladecans parla sobre l'ús sostenible de la terra

El projecte europeu MEANING, en el qual participa l'AMB i que s'emmarca dins del programa Europa pels Ciutadans, ha coincidit amb el congrés de l'Smart Metropolia a Gdansk (Polònia) els dies 13 i 14 de novembre 2017. L'objectiu d'aquest congrés ha estat elaborar un discurs entorn dels temes més importants relacionats amb el desenvolupament de les àrees metropolitanes europees i l'Agenda Urbana Europea.

L'AMB ha presentat el model territorial metropolità i ha participat en el debat sobre sinergies metropolitanes, tant a escala local com internacional, amb la finalitat de millorar la qualitat de les institucions i el desenvolupament de la cooperació metropolitana.

L'Ajuntament de Viladecans ha fet una ponència sobre planejament territorial en el marc de l'escala metropolitana. Durant la ponència s'ha mostrat com les polítiques de planificació i les decisions del govern es tradueixen en beneficis o pèrdues financeres dels governs locals.

El projecte MEANING està liderat per la Ciutat Metropolitana de Milà i hi participen ALDA - European Association for Local Democracy, la Ciutat Metropolitana de Bari, la Ciutat Metropolitana de Porto, la ciutat de Gdansk, Grad Zagreb i l'Ajuntament de Riga. MEANING té per objectiu debatre diferents àmbits de gestió metropolitans en el marc de les polítiques europees.

Documents relacionats
Programes o projectes relacionats
  • Meaning
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Governança
    Estat:
    $languageUtil.get($locale, $estat.text)
On
Marker
AmberExpo (ciutat de Gdansk)