L'AMB comparteix la seva experiència en gestió metropolitana amb ciutats argentines i xilenes

| Tema: AMB

El Banco Interamericano de Desarrollo (BID) segueix treballant per donar resposta als reptes del desenvolupament urbà de les ciutats emergents a l'Amèrica Llatina

En el marc del programa d'enfortiment de capacitats per equips de la Iniciativa Ciudades Emergentes y Sostenibles (ICES), es celebrarà un seminari del 8 al 10 d'abril a Santiago de Xile, dirigit a representants de ciutats intermitges d'Argentina i Xile.

L'objectiu del seminari és dotar d'eines a aquestes ciutats per tal de poder implementar la ICES amb èxit davant dels reptes plantejats pels diferents contextos.

L'AMB compartirà la seva experiència en planificació i gestió metropolitana, amb la participació de Sebastià Grau, secretari general de l'AMB, durant el tercer dia dedicat a àrees metropolitanes.

La Iniciativa Ciudades Emergentes y Sostenibles (ICES),  és un programa d'assistència tècnica que va iniciar el BID l'any 2010, i que té per objectiu donar suport a ciutats intermitges, de creixement accelerat, de l'Amèrica Llatina i el Carib en la identificació, priorització i estructuració de projectes, per millorar la seva sostenibilitat ambiental, urbana i fiscal. Per tal de poder implementar i desenvolupar aquesta iniciativa, s'ha creat un programa d'entrenament i capacitació per poder fer front a les necessitats i requeriments dels equips tècnics.

Documents relacionats