Kick-off metting RiConnect

| Tema: Infraestructures, Mobilitat i transport, Relacions internacionals

S'ha avaluat l'impacte de la COVID-19 en les infraestructures de mobilitat

Reunió virtual dels participants al projecte RiConnect

El dia 29 i 30 de Juny es va celebrar en format digital la kick-off metting de la xarxa RiConnect, liderada per l'AMB. L'objectiu de la trobada va ser evaluar quin impacte ha tingut el Covid-19 i quines mesures es poden prendre quan repensem les infraestructures de mobilitat. En paral·lel, es van definir l'agenda de la segona fase del projecte, aprovat per l'URBACT Secretariat el passat mes de maig.

A la trobada hi van participar representants de les vuit àrees metropolitanes que participen en el projecte (Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Área Metropolitana do Porto (AMP), Obszar Metropolitalny Gdansk-Gdynia-Sopot (OMG-G-S), Stowarzyszenie Metropolia Krakowska (KMA), Anaptyxiaki Meizonos Astikis Thessalonikis (MDAT), Vervoerregio Amsterdam (VA), Métropole du Grand Paris (MGP) i Transport for Greater Manchester (TfGM)), i convidats d'altres institucions.

RiConnect és una xarxa de 8 metròpolis que tenen com a objectiu repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per tornar a connectar persones, barris, ciutats i espais naturals. Desenvoluparem estratègies urbanístiques, processos, instruments i col·laboracions de planificació per fomentar el transport públic i la mobilitat activa, reduint les externalitats i la segregació social i desbloquejar oportunitats de regeneració urbana. La nostra visió a llarg termini és una metròpolis més sostenible, equitativa i atractiva per tothom. És un projecte URBACT, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Programes o projectes relacionats
  • IMG
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Mobilitat i transport
    Estat:
    Iniciat