E-learning: Pensament Estratègic Urbà

| Tema: Relacions internacionals

Els socis de projectes de l'AMB gaudiran d'una reducció en la matriculació del curs dirigit pel CIDEU

La Universitat Corporativa del Centro Iberoamericano de Desarrollo Estratégico Urbano (CIDEU) ha obert el període d'inscripció per a la IX edició del Programa on line d'Especialització en Pensament Estratègic.

Es tracta d'una acció formativa que té com a objectiu principal garantir la competència professional dels que pensen i gestionen l'estratègia urbana, i està dissenyat per satisfer les necessitats específiques de les ciutats de la xarxa, a través d'un programa de 450 hores.

El programa proporciona formació especialitzada i pràctica que permet implementar projectes estratègics que millorin la posició competitiva de la ciutat i dota els professionals amb un alt valor afegit per a les organitzacions i les seves ciutats. El pla docent està especialment orientat a tècnics i responsables d'administracions locals, estudiants interessats en la gestió urbana i professionals vinculats a projectes estratègics. Cal destacar que el curs té un taller especialitzat dedicat a àrees metropolitanes que va ser dissenyat conjuntament amb l'AMB.

Els socis de projectes de l'AMB tenen dret a una reducció en la matriculació com si fossin socis del CIDEU. Per gaudir-ne, caldrà que, a l'hora de formalitzar la matrícula, presentin simultàniament la seva candidatura al correu amarti@amb.cat per tal que es pugui acreditar aquest reconeixement de col·laboració.

Informació sobre el programa

Inscripcions

Documents relacionats
Enllaços relacionats