Conferència final del projecte MEANING

| Tema: Relacions internacionals

El projecte ha permès l'intercanvi de coneixement entre grans ciutats i àrees metropolitanes europees

Imatge de la notícia

L'AMB ha presentat la targeta T-verda com una iniciativa de bona pràctica a l'acte de cloenda del projecte MEANING celebrat els passats dies 12 i 13 de setembre del 2018 a la ciutat de Zagreb. Durant aquesta trobada, diverses ciutats han compartit les seves experiències en matèria de bones pràctiques i han exposat els seus projectes sobre mobilitat urbana sostenible.

El projecte MEANING (Metropolitan Europeans in Active Network, Inducing Novelties in Governance), finançat pel programa europeu Europe for Citizens, ha permès l'intercanvi de coneixement d'un conjunt de grans ciutats i àrees metropolitanes europees i ha generat xarxa al voltant del fenomen metropolità, les polítiques d'atractivitat de les ciutats o la gestió dels fons estructurals i d'inversió de la Unió Europea. El projecte MEANING ha estat per a l'AMB una bona oportunitat per posar en valor l'acord per a la gestió del Programa FEDER AMB-Generalitat de Catalunya per a projectes metropolitans.

El projecte ha estat liderat per la ciutat metropolitana de Milà i ha comptat amb la participació de l'Àrea Metropolitana de Porto, la Ciutat Metropolitana de Bari, l'AMB, Riga, l'Àrea Metropolitana de Gda?sk, Zagreb i l'Associació Europea per la Democràcia Local (ALDA).

Prèviament s'havien celebrat cinc trobades internacionals en el marc d'aquest projecte: Milà (febrer 2017), Porto (juny 2017), Brussel·les (octubre 2017), Gda?sk (novembre 2017) i Barcelona (abril 2018).

Documents relacionats
Programes o projectes relacionats
  • Meaning
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Governança
    Estat:
    $languageUtil.get($locale, $estat.text)
Projectes relacionats