Arrenca el projecte CAMELOT

| Tema: Relacions internacionals

L'AMB hi presentarà la seva experiència en gestió de fons i projectes europeus

vista aèria de ciutat

El passat 21 d'abril es va celebrar de manera telemàtica la reunió de llançament del projecte CAMELOT (Cities And Metropolis in Europe Labouring Onward Together) del programa Europe for Citizens. Vuit metròpolis europees, entre les quals l'AMB, treballaran per apropar els fons de la política de cohesió europea a la ciutadania, per tal de promoure'n la participació activa i fomentar un sentiment d'inclusió europeu.

Així, durant 24 mesos, el projecte organitzarà 9 esdeveniments internacionals que pretenen involucrar-hi activament la ciutadania i diferents actors locals del territori metropolità. L'AMB participa en aquest esdeveniment internacional per presentar-hi la seva experiència en la gestió de fons europeus com el FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) i altres projectes cofinançats per la Unió Europea, com ara el projecte RiConnect del programa URBACT, el qual lidera, sobre les infraestructures de mobilitat metropolitanes. També hi aporta la seva experiència amb la xarxa de metròpolis europees EMA (European Metropolitan Authorities). L'AMB convidarà municipis metropolitans perquè hi presentin les seves experiències en gestió de fons estructurals.

El projecte, liderat per la ciutat metropolitana de Milà, tindrà un pressupost total de 148.680 €, dels quals l'AMB en rebrà 17.640 €.

Documents relacionats
Programes o projectes relacionats
  • CAMELOT
    Zona d'actuació:
    Europa
    Tema:
    Cohesió social i territorial
    Estat:
    Iniciat